Stock

Inici / Serveis / Stock

PROGRAMA DE STOCK

SERVEIS DE FOTO I VIDEO A COST ZERO

En què consisteix el programa de stock?

 • En qué consisteix el Programa de stock?

  Es tracta de fer un intercanvi on el professional o l’empresa interessada obtindrà de forma gratuïta un reportatge de gran qualitat a canvi de la cessió dels drets d’aquestes imatges per la seva venta en plataformes de stock.

 • Qui necessita comprar fotografia de stock?

  El comprador habitual d’aquests continguts son dissenyadors gràfics que necessiten fotografies per les seves feines professionals. Per exemple, quan un dissenyador vol fer un anunci que anirà en un poster o en una pàgina web i necessita una fotografia o varies, i no vol contractar un fotògraf expressament per fer aquestes fotos, pot mirar de trobar imatges en aquestes plataformes i comprarles a un preu molt reduït.

 • Què és la fotografia de stock?

  Ens referim a fotografies i imatges que es crearan exclusivament per la seva venta on-line. Molts fotògrafs es dediquen en part o completament a generar contingut de molts temes per després posar-los a la venta a plataformes com Shutterstock, Adobe Stock, 123RF, etc…

 • Com es pot formar part del programa de stock?

  Els temes del stock son infinits, segur que tu com a professional individual o la teva empresa podeu participar en el nostre programa de stock. Posa’t en contacte amb nosaltres i analitzarem plegats quin projecte podem fer.

ÚLTIMS PROJECTES DE STOCK

Preguntes freqüents sobre el programa de stock

 • S'ha de pagar un reportatge de Stock?

  No, el reportatge és gratuït. Si analitzem el vostre cas i creiem que pot ser d’interès comú, no es cobrarà cap import a no ser que acordem despeses extraordinàries com contractació de models professionals o lloguer de material o locals específics.

 • On puc utilitzar aquestes imatges?

  Tu o la teva empresa podreu utilitzar-les a les vostra pàgina web, xarxes socials o qualsevol medi promocional ja sigui en paper o digital.

 • Qui podrà utilitzar aquestes imatges?

  Els professionals o empreses que comprin una llicència a les plataformes de stock on es vendran (arreu del món), l’empresa que ha realitzat les imatges i totes les parts que col·laboren en el reportatge.

 • Necessitem models o figurants?

  Generalment es trien treballadors reals de l’empresa. En cas de necessitat es pot col·laborar amb models o figurants professionals.

 • Qui decideix com serà el reportatge?

  Es molt important que el reportatge sigui interessant per totes les parts que hi col·laboren. Per això es farà una reunió per intercanviar idees i decidir com s’organitzarà i quins seran els objectius.

 • S'haurà de signar un contracte?

  Si. Totes les parts signaran un contracte específic de fotografia de stock on s’especifica tot el que es comenta en aquesta pàgina.