Disseny gràfic

Inici / Serveis / Disseny gràfic
 • Logotips nous

  El logotip és la base de tota la imatge gràfica del teu negoci. Escollir un tipus de lletra, uns colors, un estil… serà bàsic per mostrar la personalitat de la teva empresa. Ha de parlar per ell mateix.

 • Papereria

  Targetes de visita, paper carta, factures, albarans… Tots els documents de la teva empresa haurien de seguir una línia de disseny coherent, per donar una sensació gràfica homogènia.

 • Retolació de vehicles

  Els teus vehicles són rètols publicitaris en moviment. Gràcies a ells pots informar de la teva empresa i els seus serveis per guanyar clients.

 • Logotips Re-style

  Passat un temps, pot ser que el logotip del teu negoci necessiti una “posta a punt”, una actualització o modernització. És important que conservi l’essència del logotip anterior, o potser cal un canvi radical.

 • Estands

  Ja sigui per la decoració del interior del teu negoci, o bé per l’estada en fires, els estands i elements publicitaris fixes són una solució ideal. Hi ha moltíssimes opcions.

 • Publicitat

  Elements en paper com flyers, díptics, catàlegs… o bé el disseny d’un anunci per un diari o revista, són elements que han de seguir una imatge gràfica coherent. La seva eficiència dependrà no només del seu atractiu gràfic, sinó de la seva estructura i ordre d’elements.

ÚLTIMS PROJECTES DE DISSENY GRÀFIC

Una bona imatge ajuda, i molt!

+ Qualitat

Una imatge gràfica ben desenvolupada ajuda a donar una sensació professional i de qualitat als teus clients.


+ Informació

El disseny gràfic ben plantejat ajudarà a informar correctament dels teus productes i serveis als possibles clients.


+ Confiança

Els clients confien molt més amb empreses que cuiden la seva imatge gràfica i visual.


+ Vendes

Els clients es deixen portar per sensacions i actuen de forma impulsiva. Una imatge gráfica cuidada i ben estudiada será molt més efectiva de cares a les vendes.