Cursos

Inici / Cursos

LLISTAT DE CURSOS QUE REALITZEM

Curs d’iniciació a la fotografia digital amb càmera reflex o híbrida amb funcions manuals.

curs-photoshop-girona

Aprèn a utilitzar el millor programa d’edició d’imatge. Retoc fotogràfic, disseny gràfic i fotomuntatges.

El programa de disseny gràfic més utilitzat.

Domina’l en poques hores.

Adobe Indesign és el programa ideal per maquetar les teves revistes, catàlegs, llibres i qualsevol documentació que requereixi un nivell gràfic de qualitat.

ADOBE LIGHTROOM

Lightroom és el programa ideal per “revelar” digitalment els teus arxius RAW i organitzar les teves fotografies a nivell més professional.

IL·LUMINACIÓ AMB FLASH

Aprèn a muntar el teu propi estudi de fotografia. Coneix els tipus de flash més comuns i com utilitzar-los correctament. Aprendrem a mesurar la llum i a col·locar objectes i models.

Avantatges dels nostres cursos

 • Horari flexible

  Els horaris i el calendari dels cursos no son fixes, es van creant segons la demanda dels nostres alumnes. Decideix tu quan vols fer les classes.

 • Grups molt reduïts

  Si hi ha pocs alumnes, les classes s’aprofiten més i millor. Et sents lliure de resoldre els teus dubtes i la interacció amb el professor és molt més fàcil.

 • Personalització

  Tots els cursos tenen una estructura i un ordre d’explicacions i exercicis. Però sempre s’adaptaran a les necessitats i ritme dels alumnes.

 • Classes particulars

  Hi ha la possibilitat de fer els cursos de forma individual. D’aquesta manera l’aprenentatge és totalment personalitzat i l’aprofitament de les classes és del 100%.

QUÈ HE DE FER PER APUNTAR-ME A UN CURS?

 • Afegeix-te a un curs ja programat

  En el nostre BLOG trobaràs els últims cursos programats. Si veus algun que sigui compatible amb la teva disponibilitat posa’t en contacte per comprovar si encara hi ha places disponibles.

 • Cap curs programat et va bé?

  Emplena el nostre formulari de cursos amb la teva proposta de calendari i horari i et buscarem un grup compatible.

 • Cursos individuals, tria el teu horari

  L’opció més flexible. Ens posarem en contacte amb tu per concretar horaris i calendari definitius segons la teva disponibilitat. Comença emplenant el nostre formulari de cursos.

POSA’T EN CONTACTE I RESOL ELS TEUS DUBTES

669 35 09 02